Iedereen lust wel een verfrissend glaasje bubbels! Hebt u iets te vieren, of houdt u   gewoon van de subtiel prikkelende druivensmaak? Een glas Cava weigert u niet.

Finca de la Corrone stelt u een heerlijke Cava voor !

Cava bestaat in vele soorten, kleuren en smaken. Zoekt u een fles met een hart ? Dan zit u bij Finca De La Corrone zeker goed. Deze Cava produceren we in Spanje, met respect voor de mensen die hem met liefde vervaardigen én voor de natuur. De kroon op dat harde werk?

Een heerlijk glas Finca De La Corrone natuurlijk!

DE KROON ONDER DE CAVA’S

GEKROONDE FLES MET EEN HART

SPRANKELENDE FRISHEID

Finca De La Corrone-Cava is lichtgeel met groene tinten en heeft een zachte smaak met een subtiel aroma van appel en druif. En het belangrijkste? De godendrank sprankelt overvloedig – zoals het hoort

MET LIEFDE GEPRODUCEERD

De Spaanse Druiventelers gaan met hart en ziel voor de Cava van Finca De La Corrone. Dankzij hun beroepsernst en–trots bieden we een Cava die de kroon spant. Het is dus niet meer dan logisch dat de boeren een eerlijke prijs voor hun werk krijgen. Anders krijgt men een Cava waarvan het hoofd de dag erna niet meer kan meegenieten, kwaliteit van de kroon staat bij ons hoog in het vaandel.

© 2015 - Finca De La Corrone   |  Design by zinzara